Eilisilta meni huonosti. Tyttö kitisi ja itkeskeli ja lopulta huusi suoraa huutoa kun lattialle hetkekskään laskin sylistä. Laitoin sitten supon ja sitten parvekkeelle nukkuun ja lopulta onneks jäikin sinne, olin vaan ite aika puhki sen jälkeen ja jännitin koko ajan milloin herää. Ei herännyt ennen kuin mies tuli kotiin.

Tänään käytiin sitten takkiostoksilla, josta jäi käteen ainoastaan pari uutta lakkia tytölle. Ei löytynyt takkia, huomenna jatkuu etsintä. Yhtä mekkoa katselin Lindexillä, siis Nipsulle, ja siitä jäin haaveilemaan. Pyydettiin kesämekkoa Nipsulle kun on tulossa lakkiaiset ja mummu olikin jonkun mekon ostanut ja sanoi vielä ostavansa toisenkin, joten en viitsinyt sitten ostaa ettei tule vahingossa samaa ja ehkä tolkuttoman montaa mekkoa Nipsu ei tarvitse kun oli miehen mummikin luvannut jonkun mekon ostaa. Jotain muita vaatteita pitäisi ehkä ostaa kesäks, bodeja on riittävästi, mutta tarvisi varmaan jotain paitoja ja housuja. Osa 70 senttisistä vaatteista menee vielä, mutta osa esim. bodyt pitää olla jo melkein 80 senttisiä. On niin hullua kun meidän tyttö on tällä hetkellä n. 68 senttiä pitkä ja vaatteiden täytyy olla noin isoja, mutta kun sillä on niin pitkä selkä. Se takkijuttu jäi kyllä harmittamaan, hmph...

Oon tosi huono keksiin mitään otsikoita. Yleensä on hyvä mielikuvitus ja sitten tänne blogiin ei keksi millään mitään järkevää.

Luin Himoshoppaaja sarjan melkein yhdeltä istumalta läpi, sitten sain mieheltä sen dvd:n, joka olikin mun mielestä yllättävän huono ja se jotenkin latisti tunnelman ja nyt se viimeinen osa on ollut aika kauan kesken. Himoshoppaajan vauva. Vaikka ei se pelkästään siitä taida olla kiinni, en vaan jotenkin tykännyt yhtään siitä Himoshoppaajan sisko kirjasta. Oon tosi kova lukeen kaikkee. Luen enimmäkseen jännäreitä Tess Gerritsen on lempikirjailija ja Mary Higgins Clarkia löytyy tosi monta omastakin hyllystä, useimmiten toivonkin lahjaks kirjoja, ja sitten luen tommosta kevyttä tyttöhömppää niin kun Himoshoppaajia ja Jane Greenin kirjoja. Niitäkin löytyy melkein kaikki itseltä. Mulla on aikamoinen kirja valikoima ja pitäis melkein ostaa uus tai toinen kirjahylly kun kirjoja tulee koko ajan lisää.

Oon huuto.netin suurkuluttaja toisinaan. Ostan sieltä kirjoja aika paljon. Monet kai ostaa vaatteita lapsille sieltä, mutta itse en tykkää ostaa sieltä vaatteita, vaikka kirpparia suosin tosi paljon, mutta haluan nähdä itse missä kunnossa ne vaatteet on. Kieltämättä on tullut kirppariltakin tehtyä muutamia virhehankintoja, ostettua jotain kulahtanutta kun ettinyt kauan jotain tiettyä ja sitten hermostunut, että otetaan nyt joku (esim. yöpuku Nipsulle) kun ei oo löytynyt sellasta mitä etsinyt, mutta eipähän oo mennyt isoo rahaa hukkaan. Ei meidän kaikki vaatteet oo kirpparilta sentään kuitenkaan, siis Nipsun (itse harvoin löydän sieltä mitään), on paljon uusiakin, mutta opiskelijana tulee aika tarkkaan mietittyä mitä ostaa ja aika paljon on pyydetty isovanhemmiltakin vaatteita ja ne onneks niitä on mielellään ostanutkin.

Kaikki korvalliset vaatteet on pakko saada :) Nipsulla oli sellanen ihana nallehaalari missä oli korvat ja pieni töpöhäntä, se oli tosi sulonen ja sitten oli sellanen nallelakkikin. Se lakki meni semmoseen muistojen laatikkoon minkää värkkäsin äitiyspakkauslaatikosta. Siellä on mm. Isin kulta-tutti, joka tuli isyyspakkauksessa, jonka raskausaikana tein.

Kirjoista vielä: aikoinaan halusin kirjailijaks ja ihan tosissaan luulin, että musta tulis kirjailija, mutta sen haaveen oon sittemmin haudannut kun olin kansanopistolla lukion jälkeen puoli vuotta ja opiskelin teatterikirjoittamista. En tiedä miks sen nimi oli teatterikirjoittaminen, mutta siis kirjoittamista opiskelin ja sain kai yliannostuksen sitä kun joka päivä piti kirjoittaa ja joku kyttäs koko ajan, että joko oot sen kirjottanut mitä hän anto aiheeks. Sen jälkeen tuli sellanen lukko ettei saanut mitään aikaseks, enkä juuri oo saanut vieläkään, eikä oo oikein ollut haluakaan.

Miehellä alkoi kesäloma tänään. Ihanaa!